Lederkurser

ÅBNE KURSER I DET MENINGSFULDE LIV & MINDFULNESS

– VELKOMMEN PÅ SLOTTET.

Kursuskalenderen Vinter & Forår 2019

Januar

 • 22.1.19 kl. 16.30-18.00 Mindfulness på Slottet: Meditation, Stilhed & Kravfrihed.

Februar:

 • 5.2.19 kl. 16.30-18.00 Mindfulness på Slottet: Meditation, Stilhed & Kravfrihed.
 • 19.2.19 kl. 16.30-18.00 Mindfulness på Slottet: Meditation, Stilhed & Kravfrihed.

Marts:

 • 5.3.19 kl. 16.30-18.00 Mindfulness på Slottet: Meditation, Stilhed & Kravfrihed.
 • 8.3.19 – 10.3.19 Urban Retreat “Det meningsfulde liv”. Refleksion, Workshop & Meditation.
 • 19.3.19 kl. 16.30-18.00 Mindfulness på Slottet: Meditation, Stilhed & Kravfrihed.

April:

 • 2.4.19 kl. 16.30-18.00 Mindfulness på Slottet: Meditation, Stilhed & Kravfrihed.
 • 23.4.19 kl. 16.30-18.00 Mindfulness på Slottet: Meditation, Stilhed & Kravfrihed.

Maj:

 • 7.5.19 kl. 16.30-18.00 Mindfulness på Slottet: Meditation, Stilhed & Kravfrihed.
 • 21.5.19 kl. 16.30-18.00 Mindfulness på Slottet: Meditation, Stilhed & Kravfrihed.

Juni:

 • 4.6.19 kl. 16.30-18.00 Mindfulness på Slottet: Meditation, Stilhed & Kravfrihed.
27
10

Mestrer du dit arbejdsliv?

“Jeg havde i mange år siddet i en meget hurtig bil på en landevej med speederen i bund. Det var en landevej uden sideveje og med dobbelt optrukne linjer .. en vej som jeg ikke kunne komme af. Jeg må have dagdrømt … længe, for pludseligt ramte jeg en mur og alt eksploderede. Da jeg efterfølgende kom på benene og så tilbage, viste der sig en smuk vej med uendeligt mange sidevej der førte skønne steder hen … jeg havde bare ikke set dem i farten… ” Mikkel Tvile, Leder.

Sådan lyder en meget præcis og meget personlig beskrivelse, af det dobbelte møde, vi alle bliver givet, når vi har gennemlevet en stress reaktionen efter en hård og langvarig overbelastning .

Stress reaktionen udløser nemlig to møder: mødet med dig selv i selve stress reaktionen og det bagud skuende blik på, hvad der egentlig skete. Det er dette møde langt de fleste stress indsatser retter sig mod: Hjælpen igennem krisen. Vigtigt og ofte helt afgørende for en sund og hurtig restituering.

På den anden side af krisen venter mødet med dig selv i alt det nye. Et mere eksistentielt møde, der indebærer et fremadrettet blik, hvor du får muligheden for at bruge den læring, den indsigt, de hårdt tjente erkendelser til at redefinere den måde, du lever og møder dig selv og (arbejds-)livet på. Denne indsats, dette møde, overlades ofte til dig selv. Derfor tilbyder jeg åbne kurser til tidligere stressramte, der er tilbage i arbejde. Måske er det noget for dig eller nogen, du kender?

Dagen er designet til at hjælpe med at skabe overblik og mening , samt helt konkret sætte handling bag ind i alle aspekter af livet: arbejdslivet, social livet og det personlige liv. Dagen veksler imellem teoretiske oplæg, dialog med de andre deltagere, individuelle øvelser, guidede meditationer og god tid til personlig refleksion. Alle deltagere får en personlig opfølgende telefonsamtale med mig efter kurset, for at sikre forankringen af de nye indsigter og planlagte handlinger ind i hverdagen.

“For 3,5 år siden fik jeg et kollaps – det sidste trin i stresstrappen. Det var frygteligt og jeg var virkelig bange, men jeg fik heldigvis den absolut bedste hjælp via Carlsberg. Min stresscoach Eva Bie Lilleør er intet mindre end fantastisk. Jeg lærte så utrolig meget i denne proces som jeg ikke ville have været foruden. (Jeg ville ønske alle mennesker fik lidt tid sammen med hende.) I dag har jeg været så heldig at være til en opfølgningsworkshop sammen med Eva på denne smukke lokation, med en masse spændende og dybdegående samtaler om balance og lykke i i livet og om at skabe de rigtige rammer på arbejdspladsen. Kan virkelig anbefales.”
– Malin Garde, Regional Director.

The Great Manager - den svære samtale

“Hvordan håndterer vi som ledere en organisation, der er mere presset/stresset end i dag?” Denne dag er en dag med metode træning i personaleledelse med fokus på den svære samtale og 1:1 samtaler.
Metoderne er designet til at hjælpe lederene til at understøtte deres medarbejderes trivsel og effektivitet samt opdage en overbelastning i tide. Lederne vil blive mødt med korte teorioplæg på metoderne og derefter omsættes teori til handling igennem øvelser og refleksioner, således metoderne trænes og erfares i et trygt rum.

Præventiv Stressledelse - Træning for ledere

Det er slet ikke så svært, præventiv stressledelse. Men det kræver indsigt i og forståelse for, hvad stress og trivsel egentlig er. Hvad det opstår af. På jobbet og i privatsfæren. Og så kræver det modet til at tage livtag med nogle myter. Blandt andet om at det altid er lederens skyld. Vil du med?

Personlig stresshåndtering for medarbejdere

Kurset retter sig imod medarbejdernes egen personlige stresshåndtering. Det belyser alle de tre systemer, hvorfra både belastninger og trivsel opstår: arbejdssystemet, det sociale system og det personlige system. Medarbejderne får værktøjer, teori og øvelser med hjem, der hjælper dem til at være årvågne og tage ansvar for egen trivsel og arbejdsglæde.Varighed: 2-4 timer.

“Eva transformerer den menneskelige tilgang til det forretningsmæssige. Hun afmystificerer det svære til noget simpelt og lavpraktisk – lige til at tage med i tasken. Eva klæder dig på ved hjælp af grundlæggende spørgsmål og modeller således, at du opnår høj kvalitet og optimal disponering af din ledelsestid. Eva er med sin indlevende og rummelige tilgang utrolig dygtig til at motivere sine deltagere – også til at spille hinanden gode.”

– Charlotte Lindebod. HR Business Partner.

Et meningsfyldt liv?

På dette urbane weekend retreat i Hellerup får du input, redskaber, inspiration og hjælp til at arbejde med blandt andet: Din personlige historie, identitet og livsformål. Dine livsværdier, drømme og ønsker. Dine barrierer, styrker og muligheder samt din (nye) livsstrategi, der skal hjælpe dig med at fastholde din nye kurs. Derudover får du mulighed for at understøtte din proces med en meditativ praksis, som vi guider dig ind i. En meditativ praksis vil hjælpe dig med at komme i kontakt med dit inderste selv og dermed handle ud fra netop det, der er rigtigt for dig. Undervisningen og meditationen facilitereres i et samarbejde mellem Sevim Djasferova og Eva Lilleør.

Lederdage på Slottet?

Lederdage på Slottet er for dig, der ønsker at fordybe dig i dit personlige lederskab og blive klogere på alle de grundlæggende mekanismer, der styrer dine prioriteringer, din ledelsesstil og din adfærd. Igennem de forskellige Lederdage vil du møde og arbejde med forskellige aspekter af din ledergerning. Disse aspekter vil hjælpe dig med at træde styrket og mere robust ind i dit personlige lederskab og du vil opdage hvor præcist og kraftfuldt et værktøj din indre styrke kan være i ledelse. Du kan deltage i 1 kursus eller i alle der udbydes – det er valgfrit. Du booker efter behov og interesse. Der er minimum 5 og max. 12 deltagere på hvert hold. Varighed: 1 dag.

“Behageligt, afslappende ja næsten forførende. Det gav sindet en fantastisk opladning og resten af dagen var zen.” -Niels Borg, om deltagelse i Mindfulness på Slottet.

37

Stilhed & Tid

Ønsker du at fordybe dig i mindfulness og opleve en krav-fri hverdag med plads til ro, omsorg og natur kan du glæde dig til lanceringen af det kommende fordybelses- og stilhedsretreat. Retreatet er for alle uanset tidligere erfaringer med mindfulness og yoga. Yderligere information følger, når detaljerne er på plads.