Om Eva Lilleør

Eva Lilleør

I 2013 begyndte Eva Lilleør at videreuddannede sig indenfor mindfulness hos Heinrich Johansen med et ønske om at sætte fokus på præventiv stressbehandling. I dag anvender Eva teorierne og metoderne fra mindfulness som en naturlig del af værktøjskassen i alt sit arbejde, og deler ud af dem i de åbne, gratis mindfulness events. Dem har hun siden 2014 inviteret til hver anden uge i henholdsvis Sønderborg, København og i dag på Slottet i Charlottenlund: ”Mindfulness på slottet”.

Derudover har  Eva undervist i mindfulness på retreats på Kreta mellem 2014-2018 med fokus på mindfulness, kravfrihed, ro, natur og omsorg.

I 2013 begyndte Eva ligeledes at uddanne sig indenfor den spirituelle verden hos Ilse Johansen, Den gyldne Sol, med et ønske om at forstå, anvende og på sigt formidle en personlig, sund og naturlig åndelig praksis funderet i den enkelte, uden behov for styrende dogmatikker og ydre autoriteter.

Eva opretholder en høj faglighed igennem en solid daglig egen-praksis og supervision af Vejleder Ilse Johansen, Vejleder Johanna Shanti Aaberg, Esoterisk astrolog Claus Herskind Houlberg, Erhvervspsykolog Majken Matzau samt Domprovst Anders Gadegård.

Baggrund og metode

Mellem teologistudiet og opstart af egen virksomhed i 2010 arbejdede Eva 12 år i detailhandlen. Først som sælger, dernæst som leder i forskellige positioner. Dette har givet Eva en håndgribelig forståelse af de udfordringer og dilemmaer, man møder som leder og mellemleder i en virksomhed. En forståelse, hun bringer med ind i sit arbejde som rådgiver, underviser og coach. Undervejs i dette forløb deltog Eva i forskellige lederuddannelser og tog også en uddannelse som professional coach hos Axept.

Læs mere

I 1.1.2010 startede Eva Lilleør egen konsulentvirksomhed i Sønderborg med fokus på HR bistand til små og mindre virksomheder. Hurtigt udviklede det sig til at blive med en hovedvægt på ledelsessparring, personlig ledelsesudvikling samt teamudvikling. Som følge af efterspørgsel hos kunderne videreuddannede Eva Lilleør sig i stressrådgivning som professionel stresscoach hos Majken Matzau Erhverspsykologer, i team facilitering med bl.a LEGO® SERIOUS PLAY® metoden samt FISH og i personprofilanalyserne DISC, PTP og PTL.

1.8.2013 startede Eva Lilleør som associeret partner og avancerede i 2015 til Partner i konsulenthuset Trivium, der arbejder med strategisk ledelse med LEGO® SERIOUS PLAY® metoden som speciale. Eva Lilleør blev, som de øvrige partnere er, specialiseret i at anvende denne metode til at hjælpe virksomhederne til en eksekverbar strategi. Igennem dette strategiske arbejde fik Eva Lilleør træning og indblik i de strategiske og organisatoriske sammenhænge, der er i alle organisationer, og hvordan det præger lederopgaven på højt niveau. Denne strategiske viden og systemiske forståelse anvender hun i dag i sin rådgivning og i sin undervisning indenfor ledelse, stress og eksistens.

I 2013 begyndte Eva Lilleør at videreuddannede sig indenfor mindfulness hos Heinrich Johansen, med et ønske om at sætte fokus på præventiv stressbehandling. I dag anvender Eva teorierne og metoderne fra mindfulness som en naturlig del af værktøjskassen i alt sit arbejde, og opretholder en høj faglighed igennem en solid egen-praksis. Derudover underviser Eva i mindfulness på retreats på Kreta i fire uger om året med fokus på mindfulness, kravfrihed, ro, natur og omsorg igennem rejsebureauet Tid til Ro.

Samarbejdspartnere

Ane Aakerlund

Eva Lilleør samarbejder med Psykolog Ane Aakerlund, når der er behov for at referere kunder videre til terapeutiske samtaler. Ane Aakerlund er specialiseret i stress, særlig sensitivitet samt angst/depression. Ane er tilknyttet de større sundhedsforsikringer. Læs mere om Ane her.

Lill Palmblad

Lill Palmblad er erhvervspsykolog med speciale i arbejdsmiljø og trivsel. Lill er derudover yogalærer og mindfulness-instruktør. Lill underviser sammen med Eva på Bevidst Ledelse. Du kan finde Lill her.

Karina Kaae

Karina Kaae er rådgiver i fremtidens tendenser inden for bæredygtig livsstil og ledelse, og ejer rådgivnings-virksomheden Sustainable Lead. Karina underviser sammen med Eva i Fremtidens bæredygtige arbejdsliv. Læs mere om Karina her.

Skal jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at booke en personlig samtale, uanset om du har været kunde hos Eva Lilleør før. Alle er velkomne, ledere som medarbejdere. Private som ansatte.

Eva Lilleør Consult

Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Kontakt mig:

 

Følg mig: