Om Eva Lilleør

Eva Lilleør

Executive Business Coach.
Specialiseret i samtaler om eksistens samt hjælp til personlige livsstrategier

Hvem er du som menneske?
Hvad længes du efter?
Hvad er grundlæggende vigtigt for dig?
Og hvordan bringer du alt det bedst i spil i dit liv?

Jeg hjælper mennesker med at finde svarene på disse spørgsmål i deres eget liv og arbejdsliv. For de mange igennem workshops og foredrag om det at være menneske i 2020’erne og for den enkelte igennem coachende samtaler omkring det at være menneske.

Igennem de sidste 20 år har det eksistentielle været grundtemaet i det arbejde, jeg har lavet. Dels i mit eget liv som leder og dels som erhvervscoach, strategi-facilitator og stressrådgiver. Helt oprindelig udsprang det af 4 års studier på Teologi på Aarhus Universitet, der bragte en livslang nysgerrighed på systemers indvirkning på menneskets opfattelse af eget selv og eget selvværd.

Baggrund og metode

Baggrund
Igennem de sidste 10+ år har jeg hjulpet mere end 2000 mennesker, som professionel erhvervscoach med speciale i stress og ledelse, facilitereret strategiworkshops, teamworkshops og undervist i virksomheder, på lederuddannelser og på mindfulness retreats.

Metoder
Executive Business Coaching
Stress Coaching
Eksistentiel Coaching (Filosofisk/Mindfulness)
Spirituel Coaching (Kanalisering & Klarsyn)
LEGO®SERIOUS PLAY® strategifacilitering
Workshop Facilitering (FISH)
PRAICE Styrkeprofilanalyse
DISC Personprofilanalyse

Samarbejdspartnere

Ane Aakerlund

Eva Lilleør samarbejder med Psykolog Ane Aakerlund, når der er behov for at referere kunder videre til terapeutiske samtaler. Ane Aakerlund er specialiseret i stress, særlig sensitivitet samt angst/depression. Ane er tilknyttet de større sundhedsforsikringer. Læs mere om Ane her.

Lill Palmblad

Lill Palmblad er erhvervspsykolog med speciale i arbejdsmiljø og trivsel. Lill er derudover yogalærer og mindfulness-instruktør. Lill underviser sammen med Eva på Bevidst Ledelse. Du kan finde Lill her.

Karina Kaae

Karina Kaae er rådgiver i fremtidens tendenser inden for bæredygtig livsstil og ledelse, og ejer rådgivnings-virksomheden Sustainable Lead. Karina underviser sammen med Eva i Fremtidens bæredygtige arbejdsliv. Læs mere om Karina her.

Skal jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at booke en personlig samtale, uanset om du har været kunde hos Eva Lilleør før.
Alle er velkomne, ledere som medarbejdere. Private som ansatte.

Eva Lilleør Consult

Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Kontakt mig:

 

Følg mig: