Om Eva Lilleør

Eva Lilleør

Livs- & Erhvervscoach.
Specialiseret i stress, lederskab, eksistens & ånd

Hvem er du som menneske?
Hvad længes du efter?
Hvad er grundlæggende vigtigt for dig?

Og hvordan bringer du alt det bedst i spil i dit liv?

Jeg hjælper mennesker med at finde svarene på disse spørgsmål i deres eget liv og arbejdsliv. For de mange igennem workshops og foredrag om det at være menneske i 2020’erne og for den enkelte igennem coachende samtaler omkring det at være menneske.

Igennem de sidste 20 år har det eksistentielle været grundtemaet i det arbejde, jeg har lavet. Dels i mit eget liv som leder og dels som livs- og erhvervscoach, strategifacilitator og stressrådgiver. Helt oprindelig udsprang min interesse af 4 års studier på Teologi på Aarhus Universitet, der bragte en livslang nysgerrighed på systemers indvirkning på menneskets opfattelse af eget selv og eget selvværd.

Baggrund og metode

Baggrund
Igennem de sidste 10+ år har jeg hjulpet mere end 2000 mennesker, som professionel erhvervscoach med speciale i stress og ledelse, facilitereret strategiworkshops, teamworkshops og undervist i virksomheder, på lederuddannelser og på mindfulness retreats.

Metoder
Executive Business Coaching

Stress Coaching

Eksistentiel Coaching (Filosofisk/Mindfulness)

Spirituel Coaching (Kanalisering & Klarsyn)

Natur & Essens terapi

LEGO®SERIOUS PLAY® strategifacilitering

Workshop Facilitering (FISH)

PRAICE Styrkeprofilanalyse

DISC Personprofilanalyse

Samarbejdspartnere

Sussi Keglberg

Sussi Keglberg er specialiseret i stress, angst og traume. Med særlig fokus på de emotionelle, relationelle og psykologiske følgevirkninger. Læs mere om Sussi her.

Lill Palmblad

Lill Palmblad er erhvervspsykolog med speciale i arbejdsmiljø og trivsel. Lill er derudover yogalærer og mindfulness-instruktør. Lill underviser sammen med Eva på Bevidst Ledelse. Du kan finde Lill her.

Praice

Praice er en ny type profilanalyse, der fokuserer på at undersøge og kortlægge den enkeltes og/eller teamets samlede styrkeprofil. Du kan læse mere om Praice her.

Kontakt Eva

Alle er velkomne hos Eva Lilleør, ledere som medarbejdere, private som virksomheder. Ingen er for store eller for små. Det spiller ingen rolle om du har været kunde hos Eva før.

Alle er velkomne til at tage kontakt og få et råd.