Stress coaching

Er du udmattet?

Så er det vigtigste, du kan gøre lige nu at sige det højt.

Til din leder, din ægtefælle eller en god ven. Få nogen til at hjælpe dig. Fordi, når vi er udmattede og måske stressede, er det en naturlig følgevirkning, at vi har svært ved at se klart og genvinde overblikket.

Bed om hjælp til at overskue din situation og til, hvad næste dit næste skridt skal være. Du er også altid velkommen her.

Hjælpen er ikke så svær

Vi skal sammen arbejde os igennem 3 enkle trin:

 

1. Først skal vi afhjælpe dine stresssymptomer, så du kan begynde at føle dig som dig selv igen. Tænke som dig selv igen. Mærke dig selv.

2. Dernæst skal vi undersøge og opdage, hvad der skabte belastningen. Hvad er stressens root cause? Formålet er at identificere den og løsne op for den.

3. Til sidst er opgaven at finde din nye personlige og bæredygtige vej frem med afsæt i dine værdier og ønsker til livet.

Længde af stressforløb

I mistrivsel?
Forvent et forløb på cirka 3 måneder med i alt 5 samtaler.

Udmattet og tæt på stresset?
Forvent et forløb på cirka 4 måneder med i alt 7 samtaler.

Stressramt?
Forvent et forløb på cirka 6 måneder, inkl. Indslusning tilbage på dit arbejde med i alt 10 samtaler.

Hvad er stress?

Stress er en naturlig kropslig, biologisk reaktion på en udefrakommende belastning. Stress er en iboende reaktionsevne, vi alle har, og stressens oprindelige intention er positiv, nemlig at hjælpe os med at håndtere de belastninger, vi møder.

Årsagerne til stress er mange og lige så forskellige som vi er mennesker.

Læs mere

En stressreaktion kan være alt fra en kortvarig hjælpsom stressreaktion, hvor du oplever at være mere handlekraftig, målrettet og beslutsom end du plejer, til en længerevarende overbelastning, hvor du lige så stille begynder at mærke effekten af at have en krop og et nervesystem, som er i konstant alarmberedskab.

Stresscirklerne viser, hvordan du kan opleve, at dit mentale og fysiske råderum indskrænkes og ændrer sig efterhånden som overbelastningen tager til.

“Jeg vil bare lige sige 1000 tak for god behandling. Jeg er super glad for at jeg fik sagt fra og bedt om hjælp – inden det gik galt. Jeg føler, jeg er på rette vej ved hjælp af dig og de overskuelige øvelser/ting, du har bedt mig om at arbejde med og være bevidst om. Så tak fordi du tror på mig og mine evner.”

Mette, Master Data Specialist

Bliv kontaktet af Eva

Vil du gerne kontaktes af Eva? 

Alle er velkomne hos Eva Lilleør, ledere som medarbejdere, private som virksomheder. Ingen er for store eller for små. Det spiller ingen rolle om du har været kunde hos Eva før.

Alle er velkomne til at tage kontakt og få et råd.