Spirituel coaching

Knæk Koden…

– Til nuets kraft og opdag, hvilken indsigt, ro og glæde, der venter på dig. Opdag og lær at bruge din indre urkraft og intuition med mod og hjerte.

– Til dit eget liv og genfind det, der giver allermest mening for dig. Opdag, at alt er samhørigt og gensidigt betinget.

Ingen står alene.

Når vi samarbejder med universet

Åbner vi op for samtalen i en form for en dobbbelt bevægelse. 

Allerførst så arbejder vi med at skærpe og styrke din egen indre intuition. Undervejs, mens du træner, støtter jeg dig ved at lytte med i en “intuitiv læsning” af dig og din situation.

Dernæst kan vi sammen åbne op og bede om direkte hjælp og vedledning fra engle og mestre til dig og det, du søger svar på.

Grundstenene i spirituel coaching er mod, styrke, glæde og kærlighed.

Det spirituelle

Spirituel coaching er grænseoverskridende på alle måder. Det overskrider de normale grænser, vi ellers anerkender og bevæger os indenfor til hverdag: tid, geografi og sanser. Det overskrider logikkens parametre. Det overskrider den privatsfære, vi ellers i vid udstrækning respekterer hos hinanden – også i en coachingsamtale.
Vi kommer helt tæt på.

Læs mere

Spirituel coaching er en anderledes, kærlig og intuitiv måde at arbejde med dig selv på. Spirituel coaching aktiverer din sjæl som din væsentligste samarbejdspartner, og du vil undervejs opleve den styrke, der ligger i at samarbejde med og blive guidet af den universelle, guddommelige og kærlige energi.

Med afsæt i dig, dine aktuelle problemstillinger og ønsker tager vi kontakt til dine åndelige guider og beder dem om at vejlede dig. Åndelige guider kan f.eks. være opstegne mestre eller engle. Igennem Eva vil du opleve, at de vejleder dig og kommer med kærlige råd, indsigter og værdifuld viden.

Eva tilbyder ikke afdøde-kontakt eller clairvoyance.

Evas helt særlige, og meget givende kombination af faglighed, erfaring – og så det ekstra, som det spirituelle element bringer ind, og som hun så fint fletter sammen med dét, du lige står med og dér du lige er.

Det er guld værd. Tak Eva!

– Lill Palmblad

Skal jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at booke en personlig samtale, uanset om du har været kunde hos Eva Lilleør før. Alle er velkomne, ledere som medarbejdere. Private som ansatte.

Eva Lilleør Consult

Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Kontakt mig:

 

Følg mig: