Spirituel coaching

Det handler om ånd

Når vi samarbejder med sjælen, hjælpes vi til at stå roligt i os selv og i livet. Samarbejdet med sjælen lærer os at ingen står alene, at alt er samhørigt og gensidigt betinget.

Når vi samarbejder med universet

Åbner vi op for samtalen i en form for en dobbelt bevægelse.

Allerførst støtter jeg dig ved at lytte til din beretning i en “intuitiv læsning” af dig og din situation.

Dernæst kan vi sammen åbne op og bede om direkte hjælp og vejledning fra engle og mestre til dig og det, du søger svar på.

Grundstenene i spirituel coaching er mod, styrke, glæde og kærlighed.

Det spirituelle

Spirituel coaching er grænseoverskridende på alle måder. Det overskrider de normale grænser, vi ellers anerkender og bevæger os indenfor til hverdag: tid, geografi og sanser. Det overskrider logikkens parametre. Det overskrider den privatsfære, vi ellers i vid udstrækning respekterer hos hinanden – også i en coachingsamtale.
Vi kommer helt tæt på.

Læs mere

Spirituel coaching er en anderledes, kærlig og intuitiv måde at arbejde med dig selv på. Spirituel coaching aktiverer din sjæl som din væsentligste samarbejdspartner, og du vil undervejs opleve den styrke, der ligger i at samarbejde med og blive guidet af den universelle, guddommelige og kærlige energi.

Med afsæt i dig, dine aktuelle problemstillinger og ønsker tager vi kontakt til dine åndelige guider og beder dem om at vejlede dig. Åndelige guider kan f.eks. være opstegne mestre eller engle. Igennem Eva vil du opleve, at de vejleder dig og kommer med kærlige råd, indsigter og værdifuld viden.

Eva tilbyder ikke afdøde-kontakt eller clairvoyance.

“Eva er fantastisk klog på livet og har givet mig en kæmpe tryghed igennem min største livsforandring. Hun virker forbundet til noget større og samtidig er hun utrolig menneskelig – med alle de fejl, som vi alle begår.

Mens mit fundament i livet vaklede og vejen frem var helt uklar- hjalp Eva mig med se klart- jeg føler, at jeg fik lov til at stå på Evas solide fundament af ro og menneskelig omsorg. Nu har jeg bygget et nyt og bedre fundament for mit liv, men vil holde fast i at bruge Eva til sparring om livets mange valg.

 Eva har en ro og et klarsyn, som vi alle kan få brug for, når livet giver udfordringer og nogle gange kræver mere end vi tror vi kan magte.”

Janni Bjerregård, Havearkitekt

Bliv kontaktet af Eva

Vil du gerne kontaktes af Eva? 

Alle er velkomne hos Eva Lilleør, ledere som medarbejdere, private som virksomheder. Ingen er for store eller for små. Det spiller ingen rolle om du har været kunde hos Eva før.

Alle er velkomne til at tage kontakt og få et råd.