Samtaler om eksistens & ånd

Når livet er mere end performance

Vi kan alle have brug for at pause den en gang imellem. Standse lige der midt i alt vores aktivitet for at se os selv og vores eget liv i øjnene. Eva Lilleør tilbyder et refleksionsrum, hvor du bliver hjulpet til at se dig selv og dit liv fra et nyt perspektiv.

Eksistentiel coaching er for dig, der ønsker en reflekterende, filosofisk samtale om hvem du er og måden du er i livet på.

Spirituel coaching er for dig, der ønsker et dybere samarbejde med din sjæl, åndelig vejledning og coaching.

Jeg vil bare lige sige 1000 tak for god behandling. Jeg er super glad for, at jeg fik sagt fra og bedt om hjælp – inden det gik galt. Jeg føler, jeg er på rette vej ved hjælp af dig og de overskuelige øvelser/ting, du har bedt mig om at arbejde med og være bevidst om. Så tak fordi du tror på mig og mine evner.

Mette, Master Data Specialist

Vi vokser som menneske hele livet

Eksistentiel coaching er for dig, der ønsker en reflekterende, filosofisk samtale om, hvem du er og måden, du er i livet på. Hvor vi sammen ser på de helt grundlæggende spørgsmål, der er så sunde og samtidig så svære at stille sig selv. Er du grundlæggende glad i livet? Giver din livsrejse mening for dig? Lever du i overensstemmelse med dine dybeste værdier?

Læs mere

Samtalerne foregår i et kravfrit og ikke-dømmende rum, således der er plads til at du folder drømmene helt ud, inden du beslutter dig for, hvilken vej frem, der skal være din. Ofte er det små, men alligevel afgørende forandringer der bliver vejen frem. Du hjælpes til at forankre dine nye indsigter og beslutninger konkret i din hverdag og virkelighed. 

Evas helt særlige, og meget givende kombination af faglighed, erfaring – og så det ekstra, som det spirituelle element bringer ind, og som hun så fint fletter sammen med dét, du lige står med og dér du lige er.

Det er guld værd. Tak Eva!

– Lill Palmblad

Det handler om ånd

Når vi samarbejder med sjælen, hjælpes vi til at stå roligt i os selv og i livet. Spirituel coaching aktiverer din sjæl som din væsentligste samarbejdspartner, og du vil undervejs opleve den styrke, der ligger i at samarbejde med og blive guidet af den universelle, guddommelige og kærlige energi. Samarbejdet med sjælen lærer os at ingen står alene, at alt er samhørigt og gensidigt betinget.

Læs mere

Spirituel coaching er grænseoverskridende på alle måder. Det overskrider de normale grænser, vi ellers anerkender og bevæger os indenfor til hverdag: tid, geografi og sanser. Det overskrider logikkens parametre. Det overskrider den privatsfære, vi ellers i vid udstrækning respekterer hos hinanden – også i en coachingsamtale.

Vi kommer helt tæt på.

Eva tilbyder ikke afdøde-kontakt eller clairvoyance.

Spirituel Supervision

Arbejder du som spirituel vejleder og savner du at blive set, mødt og udfordret i dit virke? Spirituel supervision tilbydes alle, der arbejder professionelt med spiritualitet.
Sammen ser vi på din forretning, din måde at arbejde på spirituelt og din egen udviklingsrejse. Du kan booke spirituel supervision som et halvårs forløb eller fra gang til gang efter behov.

Kontakt Eva

Alle er velkomne hos Eva Lilleør, ledere som medarbejdere, private som virksomheder. Ingen er for store eller for små. Det spiller ingen rolle om du har været kunde hos Eva før.

Alle er velkomne til at tage kontakt og få et råd.