Hverdagsro

Hverdagsro

 Roen er ikke noget, der pludseligt opstår ved et tilfælde. Hverdagsroen opstår, når vi bevidst skaber rummet til, at den kan opstå. Det er noget, vi selv er skabere af.

Vi skaber roen igennem rytmen i vores daglige rutiner og igennem de mange små valg, vi træffer for os selv hver eneste dag.

Tak for en fuldstændig vidunderlig vandring med dig i skoven i dag, Eva

–Gry Brøndum

Opdag din rytme

De færreste mennesker ved, at vi hver dag aktivt selv beslutter, hvor robuste vi vil være. Det gør vi igennem de ubevidste og bevidste valg, vi træffer for os selv.

Vi kommer vi umærkeligt til at presse os selv og vores hverdag ind i en rytme, der er afstemt andre, fordi vi sjældent helt forstår værdien af de mange små valg, vi tager. Men det er muligt med få enkle greb, at få en hverdag, der i langt højere grad er tilpasset en rytme, der passer til, hvem vi er som menneske.

Læs mere

Bygger vi vores hverdag på et stærkt og fleksibelt skelet eller presser vi hele tiden vores ydeevne til bristepunktet?

Det er de enkle ting, der betyder noget, fordi når de alle puljes sammen i løbet af dagen, mærker vi den samlede effekt af dem.

Vi mærker det for eksempel, når vi skal sove eller når vi vågner. Falder vi roligt og tilpasse i søvn efter en god dag, hvor vi har arbejdet godt? Vågner vi glade, rolige og forventningsfulde?

Du kan blive hjulpet til at finde og etablere din egen hverdagsro igennem:

Coaching samtaler, hvor vi sammen ser på en ny rytme for din hverdag.

Natursessioner i skoven med Eva, hvor du møder og oplever roen på egen krop igennem 1,5 time – og lærer hvordan du selv kan opsøge den.

Meditative Pauser, hvor du i fællesskab med andre træder ind i roen gennem meditationer, stilhed og vågnet nærvær.

Der er fredfyldt her. Og rart.

Vera, skoleelev, 13 år.

I skoven med Eva

Sammen går vi ud i naturen, hvor du med få enkle greb lærer, hvordan du kan slippe alt andet og reelt ankomme i naturen. Når du opdager, hvordan du kan ankomme – komme til stede i naturen – opdager du også, hvordan det er en døråbning ind til at komme hjem til dig selv. Ofte når vi bare ikke at ankomme hverken til naturen eller os selv, fordi vi tager ud i naturen med alt det, der støjer i vores mentale felt.

Læs mere

Vi har måske det samme tempo med, fordi vi løber eller cykler hver gang vi er ude. Det kan være, vi føler, vi skal nå noget bestemt såsom at gå 5 km eller vi går ud i naturen med det formål at finde et svar eller en løsning på et problem. Vi bliver i tanken. Med natur terapi metoden lærer du, hvordan du kan give slip på det, du kommer fra, så du kan komme tilstede i det, der er. Ofte er det en forløsende opdagelse, med en fornemmelse af fred og selvindsigt.

Naturterapi er således ikke baseret på samtalen, omend der er noget dialog. Det er en stille, langsom og nærværende måde at være i naturen på, faciliteret af mig. 

Du kan booke en enkelt natursession eller et forløb på tre samtaler, hvor du gradvist guides igennem forskellige metoder til at finde roen i naturen og i dig selv.

Jeg havde den skønneste forløsende oplevelse med en natursession ved Eva.

Første øvelse var at forberede mig til at gå i ceremoni ved at bede naturen holde alle de tanker, bekymringer og andet, der fyldte og forhindrede mig i at være fuldt til stede med naturen. Næste øvelse var en skovvandring. Hvor jeg fik spørgsmålet “Hvad er det naturen hvisker til mig?” Det svar passer så fint med det kald jeg mærker fra naturen. På min vandring så jeg fugle overalt: både få fugle og store flokke. De bevægede sig i alle retninger. Nord, syd, øst, vest. Oppe og nede. Med og uden lyde. Til slut trak jeg et af Evas Shamanic Oracle kort. Sikke en smuk hilsen og oplevelse. TAK.

Signe Olga Emilie

Meditative Pauser

Langsomhed, enkelhed, stilhed.

3 enkle grundgreb i livet, vi alle kender til men sjældent giver os tid til at praktisere.

Meditative pauser tilbyder et frirum fra hverdagen. Hvor tempoet sættes ned, støjen filtreres fra og enkelheden får lov at indfinde sig.

Det giver fornemmelse af frihed, af glæde og ro – lige midt i hverdagen. 

Alle er velkomne. Det er gratis at deltage.

Meditative pauser finder sted i Huset Namastés yogasal og i Skoven ved Farum Sø.

Bliv kontaktet af Eva

Vil du gerne kontaktes af Eva? 

Alle er velkomne hos Eva Lilleør, ledere som medarbejdere, private som virksomheder. Ingen er for store eller for små. Det spiller ingen rolle om du har været kunde hos Eva før.

Alle er velkomne til at tage kontakt og få et råd.