Executive business coaching

Når arbejdet er vigtigt

Mange ledere har en fornemmelse af at stå ret alene. Alene om at håndtere driften, drive personaleledelse og sætte strategien. Og det meste af tiden er det også helt ok. Men så er der de perioder, hvor tingene pludselig forandrer sig. Hvor energien mangler, overblikket forstyrres eller handlekraften ikke er som den plejer. Da kan det være svært at stå alene. Og det behøver du heller ikke. Executive Business Coaching er for dig, der har brug for et fortroligt samtalerum, hvor det handler om alt det, der er vigtigt for dig.

Sammen finder vi en vej frem

Der er altid en årsag til, at tingene er som de er. Og det er som regel ikke så komplekst at genfinde øverblikket, som det kan synes. 
Metoderne, jeg bruger til at hjælpe, er ganske enkle og rettet mod at hjælpe dig som leder med at genfinde og skabe enkelhed i det komplekse. 

Ledelse i dag

Der stilles nye og anderledes krav til dig som den dygtige leder. Der skal ledes på tværs af generationer, af kulturer, af tidszoner og af mindset. Du skal lykkes med at levere lige dygtigt på bundlinjen som på medarbejdertilfredsheden, alt imens der stadig rettes et skarpt fokus på kvalitet, sikkerhed og CSR-omdømme.

Læs mere

Etik og moral er blevet vigtige faktorer. Mening har fået en afgørende rolle. Din personlighed tilhører ikke længere kun dig, men forventes at blive bragt i spil i din ledelsesgerning med dig som rollemodel. Det betyder, at ledelsesrollen er i forandring, og dermed at strategien for at være en dygtig og performende leder må forandres. Må jeg hjælpe dig med den forandring?

“Eva Lilleør har været en fantastisk hjælp, da jeg som direktør for 3 virksomheder, uden umiddelbar varsel blev ramt af en voldsom arbejdsrelateret stress og depression, opbygget igennem 20 år.  Jeg følte mig straks tryg i hendes hænder. Hun har en utrolig evne til at lytte, hvis du taler, tale når du lytter, – og få mig til at se helt klart, hvor det er mine problemer ligger. Hun har åbnet mig op på en tryg og empatisk måde, brugt mine styrker, hjulpet mig med at se mine svagheder og forvandlet mit livs største krise til en personligt udviklende rejse. Tag ikke fejl, bag den kærlige facade gemmer sig en stærk disciplin, der ikke er bange for den svære samtale. Eva er i stand til at give positiv energi som ingen anden, så meget, at vi i firmaet bruger fraser som “Jeg har altså brug for noget Eva”. I mit tilfælde foretrak jeg helt klart Evas effektive coaching frem for de psykologsamtaler jeg tog sideløbende med Evas behandling. Min varmeste anbefaling af Eva gives hermed.”

Morten Stjernholm, CEO

Bliv kontaktet af Eva

Vil du gerne kontaktes af Eva? 

Alle er velkomne hos Eva Lilleør, ledere som medarbejdere, private som virksomheder. Ingen er for store eller for små. Det spiller ingen rolle om du har været kunde hos Eva før.

Alle er velkomne til at tage kontakt og få et råd. 

Eva Lilleør Consult

Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Kontakt mig:

 

Følg mig: