Executive business coaching

Står du med

– et helt konkret problem?

– behov for (fortløbende) ledersparring?

– en oplevelse af en frustrerende ledelseshverdag?

– et behov for at arbejde i dybden med hvem du er som leder?

Så er du ikke alene!

Det er nemlig de fire mest typiske årsager til, at ledere henvender sig til mig. 
Metoderne, jeg bruger til at hjælpe, er ganske enkle og rettet mod at hjælpe lederen med at skabe enkelhed i det komplekse. 

Ledelse i dag

Der stilles nye og anderledes krav til dig som den dygtige leder. Der skal ledes på tværs af generationer, af kulturer, af tidszoner og af mindset. Du skal lykkes med at levere lige dygtigt på bundlinjen som på medarbejdertilfredsheden, alt imens der stadig rettes et skarpt fokus på kvalitet, sikkerhed og CSR-omdømme.

Læs mere

Etik og moral er blevet vigtige faktorer. Mening har fået en afgørende rolle. Din personlighed tilhører ikke længere kun dig, men forventes at blive bragt i spil i din ledelsesgerning med dig som rollemodel. Det betyder, at ledelsesrollen er i forandring, og dermed at strategien for at være en dygtig og performende leder må forandres. Må jeg hjælpe dig med den forandring?

“Eva Lilleør har været en fantastisk hjælp, da jeg som direktør for 3 virksomheder, uden umiddelbar varsel blev ramt af en voldsom arbejdsrelateret stress og depression, opbygget igennem 20 år.  Jeg følte mig straks tryg i hendes hænder. Hun har en utrolig evne til at lytte, hvis du taler, tale når du lytter, – og få mig til at se helt klart, hvor det er mine problemer ligger. Hun har åbnet mig op på en tryg og empatisk måde, brugt mine styrker, hjulpet mig med at se mine svagheder og forvandlet mit livs største krise til en personligt udviklende rejse. Tag ikke fejl, bag den kærlige facade gemmer sig en stærk disciplin, der ikke er bange for den svære samtale. Eva er i stand til at give positiv energi som ingen anden, så meget, at vi i firmaet bruger fraser som “Jeg har altså brug for noget Eva”. I mit tilfælde foretrak jeg helt klart Evas effektive coaching frem for de psykologsamtaler jeg tog sideløbende med Evas behandling. Min varmeste anbefaling af Eva gives hermed.”

Morten Stjernholm, CEO

Skal jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at booke en personlig samtale, uanset om du har været kunde hos Eva Lilleør før. Alle er velkomne, ledere som medarbejdere. Private som ansatte.

Eva Lilleør Consult

Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Kontakt mig:

 

Følg mig: