Eksistentiel coaching

Mærker du

– At du har meget mere at byde på, end du giver lige nu?

– At du har brug for at stoppe op og tænke over dig selv, dine valg, dit liv?

– At du er velfungerende, men synes at have mistet glæden og meningen af syne?

– At du har brug for en pause, selvom alt egentlig er godt?

Så har du måske glemt
samhørigheden med dig selv?

Det er ret nemt med den kultur og den tid, vi lever i. En kultur og en tid, hvor vi synes at hylde anstrengelsen, forbundetheden til andre, forandringerne.
Og dermed ofte mister os selv af syne. Men mister du samhørigheden med dig selv, mister du dine samtidig indre pejlemærker, dit indre kompas.
Og hvad skal du så styre efter i dit liv?

Eksistens

Hvad vil det sige at være menneske? Forandringer sker i dit liv. Hele tiden. Nogle gange nærmest umærkeligt. Andre gange opleves det sikkert, som om du rives op med rode for at blive plantet på ny? Også selvom andre ikke kan se det?

Læs mere

Når det sker, kan du have glæde af at træde et skridt tilbage. Eksistentiel coaching handler om at se lidt på dig selv, dit liv og alle de store spørgsmål, der er opstået i dit liv, i et rum med en fortrolig samtalepartner, der er krav-fri og uden vurdering.

Eksistentielle samtaler giver dig ro og støtte til at undersøge den måde, dit liv lige nu udfolder sig på og hvad effekten af det er for dig som menneske? Og hvordan denne livsmåde stemmer overens med eller adskiller sig fra det, du egentlig godt kunne tænke dig?

“For mig betød Evas vejledning, at jeg kom hurtigt tilbage på arbejde og lærte at forstå mig selv og min omverden på en markant anderledes måde, der har gjort mig mere robust og forstående over for mig selv og min omverden.

Mødet med Eva har på mange måder ændret mit liv, og jeg har efter det afsluttede stressforløb fortsat hos Eva, for at arbejde videre med min selvudvikling. Jeg kan varmt anbefale Eva til virksomheder som enkeltpersoner.”

– Rasmus Kehlet. On Trade –  Carlsberg Danmark

Skal jeg hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at booke en personlig samtale, uanset om du har været kunde hos Eva Lilleør før. Alle er velkomne, ledere som medarbejdere. Private som ansatte.

Eva Lilleør Consult

Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Kontakt mig:

 

Følg mig: